Sorry! The good witch is sleeping!
 
Glad söndag! 💖 Nu är jag tillbaka i Stockholm och det känns fantastiskt! 💖
 
Jag har sovit ut i min säng och igår kollade jag lite mellandagsrea och hittade denna roliga tröja på Oysho :) tyckte den var lite passade hehe 😈 
En sak jag kom att tänka på när jag såg tröjan var att vi oftast tänker väldigt svart vitt när det kommer till bra eller dåligt om oss själva och situationer,. I stort sätt finns ju liksom inte den uppdelningen utan är något som våra hjärnor skapar genom tolkningar.. 
Min psykolog sa till mig en gång att det mesta på jorden är grått inte svart eller vitt. Det är när vi tänker som det blir värderingar. Därför är mindfullness så bra för att sluta ladda tankarna  ❤️ kanske är det idag du börjar med det! 💖 Hoppas  hoppas!
 
Stor kram från mig iaf 💗 så hörs vi snart igen 💗 
Bodyscrub workshop!
 
God morgon darlings! 💖 Igår höll jag i en bodyscrub workshop för mina favvobrudar :) jag hade fixat alkoholfria drinkar, godis och frukt att mumsa på :)
 
Som förberedelser inför kvällen pysslade jag och mina systerdöttrar ihop placeringskort och piff och pynt  💖 
Så här såg drinkarna ute och de bestod av tranbärsdryck, tonic water, pressade apelsiner och äppelmust  ❤️
 
 
Vi använde recyklade burkar att blanda och förvara vår scrub i.
 
Ingredienser till scruben :)
 
Kvällen blev verkligen så lyckad och jag är så himla och glad för att jag får sprida kreativitet och glädje till andra! 💖 
God jul och god fortsättning!
God morgon, god jul och god fortsättning! 💖  Jag och min sambo är uppe i Jämtland och firar jul med våra familjer :) så mysigt med långa promenader i snön !  
 
 
Pyssel, god mat och fika! 💖 Idag ska jag hålla min workshop i hur en gör en egen naturlig bodyscrub :) ska bli så kul!! 💖 Ska visa er bilder sen såklart ! 
Stor kram ❤️