Moodboard for Love Beauty and planet!
 
 
 
 
Glad fredag gullisar 💖 💗 🙏😍
 
Under morgonen idag har det varit fullrulle hemma hos mig hehe.. När jag får en idé 💡 går det undan och jag liksom kan inte vänta och tänka efter på hur jag kanske borde organisera för att inte stöka ner så mycket ..  Men nej, nej klipp och klistra, och skapa moodboard in honor of Märket Love Beauty and planet. Alltså dessa gullisar skickade ett stort paket 📦 till mig för att de älskar mina bilder jag tar på deras produkter  ❤️ Hur trevligt! Som tack kände jag att jag ville spåna vidare på deras varumärkes filosofi och approach så då fick det bli en moodboard  ❤️ Så kul! Do you like ?
 
Kram ❤️ 
5 prewiew collection show!
 
Hej babes 💖 igår gick jag tillsammans med min vän Tony på badass märket 5 prewiews collections show. Det presenterades sjukt snygga bitar ur deras kommande vårkollektion och vi klämde och kände på plaggen samtidigt som vi skippade på cava 🥂 :) efter det bjöds det på pizzabuffe och tatueringar för dem som ville :)
 
Super rolig och lyckad kväll! Tack Sandra för inbjudan! 💖 
Zetas Julmarknad
 
Hej babes 💖 som ni vet sen tidigare så älskar ju jag zetas handelsträdgård i segeltorp! Jag och sambon var där och myste runt smakade slungad honung och drack glögg. ❤️ Underbar stämning och härligt krispigt ute med rimfrost och faktiskt lite snö ❄
 
En härlig söndag helt enkelt! 💖 Kram ❤️