Raise hippies with wild hearts and let them learn how to live instead of just survive!
 
Hej Guldpluppar! (istället för gullpluppar) 🌿 hoppas ni har en härlig dag i solen och fått i er nån smarrig lunch så här vid lurretid. Vet ni vad jag har finurlat på ett tag? Nä, såklart ni inte vet haha 😂, jag har finurlat på att jag verkligen har börjat uppskatta naturen och dess gåvor!! vill liksom bara äta 🌱 plantor  grönsaker och frukt just nu haha sååå jag äter frukost till middag och lunch rätt ofta nu för tiden.. Why not ? Gillar ju att vara lite rebell hihi. Nä men dels gör det att jag känner mig energifylld och lätt samt inspirerad till att äta mindre kött och mer vegetariskt och veganskt. ❤️ Jag har också upptäckt att jag verkligen mår bra av att få skit under naglarna. Plantera om mina växter och spendera lite tid i skogen och plocka nässlor, blommor eller bär. Back to the roots liksom. Det känns som många av oss har kommit ifrån våra rötter och kanske underskattar det faktum att naturen är och har varit mycket betydelsefull för oss ! Viktigt också för barn att få en relation till naturen så de blir måna om att förvalta och visa respekt för den även då de är vuxna.
 
Lite onsdagsfunderingar bara :) 💖
 
Kram ❤️ 
Youtube Premiär!


WOOOHOOO!!!<3 Premiärdags för min Youtubekanal! Det var så roligt att spela in denna så ni kan verkligen förvänta er more to come! Ge gärna förslag på vad ni skulle vilja att jag pratar om eller tips på vad ni vill ha på kanalen :D Glöm inte att prenumerera heller så du inte missar något, stor kram!
 
 
 
 
Mina bästa tips kring hur du lyckas med meditation trots koncentrationssvårigheter
Hej igen underbara vänner! 💖
 
Nu tänkte jag ta upp en enlig mig mycket viktig aspekt vad gäller meditation. Nämligen det många inte står ut med... rastlösheten som såklart smyger sig på när en tagit sig för att meditera 🧘‍♂️ . Jag har som många av er redan vet Adhd av kombinerad typ dvs. Jag har både hyperaktivitet och koncentrationssvårigheter. Vilket nog vissa skulle tro vara en omöjlighet att få till att ligga i en timmes meditation med. Men nej icke då, jag vågar påstå att jag är relativt härdad vad gäller att stå ut med impulser till att vilja strunta i saker och istället för att agera på dem genom att springa, springa 🏃 och fly låter jag dem finnas där. Jag känner känslan av rastlöshet och går in i den ännu djupare.,genom att acceptera den men samtidigt bestämt inte låta den styra mig. Det är det som är medveten närvaro. Att meditera och utöva mindfullness handlar inte om att ändra på något utan att observera allt som stör, lockar och pockar på din uppmärksamhet. Alla kan meditera, du behöver inte några särskilda egenskaper som tex tålamod för att meditera. Du behöver släppa på pressen att behöva "lyckas" med att meditera eller dina tankar om att du inte klarar av att slappna av med det som är.. Det är därför du mediterar för att komma närmare ditt inre och för att kunna acceptera och älska alla delar av dig själv rastlös eller ej. ❤️ Det finns inga rätt fel, och bara genom att  avsätta tiden  till att lyssna till det heliga i dig så sänder du ut massor av signaler till din själ du är redo att lyssna och att våga älska det som är du.
 
Jag vill ge er lite tips på saker som kan hjälpa dig med koncentrationssvårigheter att inte avbryta din meditation i förtid och hur du kan utmana rastlösheten  ❤️ Nedan listar jag några saker som fungerat för mig ❤️ 👇👇👇
 
⭐Lyssna på guidade meditationer på tex youtube - att bli guidad var en absolut nödvändighet för mig då jag började meditera, mitt sinne kunde fokusera på rösten och vägledningen i mycket högre grad än när jag utan guidning satt tyst med mig själv. 
 
⭐ Använd hörlurar 🎧 - det gör att du fångas in i den guidade meditationen otroligt mycket mer än om du skulle lyssna utan dem.
 
⭐ Använd en ögonmask och släck ner i rummet. Ögonmasken ger mig en signal om att fokusera innåt istället för utåt.
 
⭐Lägg en tyngd tex ett yogabolster ovanpå din kropp , det får iaf mig att känna närvaron i kroppen bättre och jag blir jordad och lugn . ❤️ 
 
Det var alla tips för nu 😀 jag önskar dig stort lycka till på din inre resa och har du funderingar, frågor eller bara vill säga hej kan du maila till mig på Stina.almer@gmail.com
 
Kram ❤️