Happy valentines! En lista på vad du behöver veta om du älskar någon med adhd
 

Här kommer en lista med saker jag tycker att du som älskar någon med adhd behöver veta. ❤️ Självklart går det inte att säga att det jag skriver gäller för alla men det hoppas jag att ni förstår vi är alla lika unika ❤️ .


1.personer med adhd har en hjärna som går på högvarv. Idéer tankar impulser intryck flyger hit och dit. Som om du varje dag skulle ha grönalund i huvudet.
.
2. Människor med adhd är ofta mycket intelligenta och är experter på att tänka outside the box.
.
3.respektera om den du älskar behöver vila från intryck. Stäng av tv:n, musik, allt ljud som kan vara störande. Många med adhd har stora svårigheter att filtrera bort intryck och ljud andra människor kan stänga av.
.
4. Vi är inte lata. Vi har bara svårt att ta oss an uppgifter som vi finner tråkiga och krävande. Därför behöver vi dubbelt så mycket motivation som andra. INTE TJAT OCH GNÄLL. .
5. Adhd finns alltid hos den du älskar, trots att det inte syns utanpå.
.
6.Acceptera att den du älskar kommer lösa och genomföra saker på sitt eget sätt och inte alltid hur du förväntar dig.
.
7.ha förståelse för att det kan vara otrolig krävande för någon med adhd att vistas i sammanhang och på ställen som producerar massor av intryck.
.
8. Låt den du älskar få flyga fritt, se hens possitiva egenskaper, ge mycket beröm och säg hur mycket du älskar hen för att hen är precis som hen är. ❤️

Ha en fin dag idag! 💖 Stor kram! 💖 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress